Súboj legendy a influencera sa odkladá. Mike Tyson a Jake Paul sa proti sebe v ringu v júli nepostavia TASR 1. 6. 2024
VIDEO: Môže ho Paul zdolať? Tento „stroj“ na 58 rokov rozhodne nevyzerá. Tyson stále boxuje ako boh TVNOVINY.sk 16. 5. 2024
Influencer Paul si verí proti legendárnemu Tysonovi: Hovoria mu železný, ja som titánový. A dokážem to svetu TVNOVINY.sk 14. 5. 2024
Návrat Mika Tysona je hotovou vecou. Už je známy termín jeho súboja s ďalšou legendou boxu Karol Chren 24. 7. 2020
Evander Holyfield Holyfield poslal Tysonovi varovanie a určil podmienku pre vzájomný súboj Karol Chren 15. 5. 2020
Michael Jordan Mike Tyson chcel zmlátiť Michaela Jordana. Svedkovia po rokoch prezradili, čo boxera nahnevalo Karol Chren 14. 5. 2020
Evander Holyfield Legendy boxu chystajú návrat: Holyfield odpovedal Tysonovi vlastným tréningovým videom Karol Chren 13. 5. 2020
Evander Holyfield Evander Holyfield aj Mike Tyson ohlásili návrat do ringu. Dočkáme sa vzájomného súboja? Karol Chren 7. 5. 2020
Tyson Fury Mike Tyson reagoval na veľkohubé vyhlásenie Wildera. Odpoveď mnohých prekvapí Karol Chren 17. 2. 2020
Anthony Joshua Nesúď knihu podľa obalu. Ruiz v dueli proti Joshuovi dokončil, čo Kličko nedokázal Karol Chren 3. 6. 2019
Kauza Gorila Kuriózne priznanie boxerskej legendy: Mike Tyson tvrdí, že vyzval na súboj horskú gorilu Karol Chren 19. 2. 2019
Marihuana Mike Tyson rozbieha nový biznis. Jeho ranč bude oázou pre užívateľov marihuany Karol Chren 3. 1. 2018
Mike Tyson Mike Tyson navštívil Ceaucescov palác a robil poriadky v rumunskom parlamente Karol Chren 6. 10. 2016
Muhammad Ali "Najhorší muž na svete" sa dožíva päťdesiatky. Pozrite si jeho najkrvavejší zápas Zuzana Gálisová 29. 6. 2016
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím