I. Radičová: Poteší ma, ak I. Korčok vstúpi do politiky, ale nahovárať ho nebudem (Na telo PLUS) 26. 4. 2024
I. Radičová: Činy P. Pellegriniho hovoria o 20-ročnej podpore Smeru, zmenu neznačia ani jeho výroky (Na telo PLUS) 24. 4. 2024
Gabriela Kajtárová: Názov akcie NAKA „Rozuzlenie“ nesedí, všetko sa ešte viac zamotalo (Cirkus Politikus) Tamara Eliašová 19. 8. 2023
Nová relácia Cirkus Politikus nielen informuje, ale aj pobaví. Nahliadnite do zákulisia jej vzniku Boris Pršo 18. 8. 2023
Martina Töröková: Politická strana na mňa chcela zoslať rómsku kliatbu, druhá ma privítala hologramom (Cirkus Politikus) Tamara Eliašová 18. 8. 2023
Markíza Podcasty Relácia Cirkus Politikus: Vedúci sekcie Markíza podcastov prezradil, o čom bude dnešná prvá epizóda Teleráno 18. 8. 2023
Markíza Podcasty Gabriela Kajtárová v úlohe moderátorky Cirkus Politikus: Informácie rozoberieme do hĺbky, no odľahčene TVNOVINY.sk 16. 8. 2023
Markíza Podcasty Markíza spúšťa videopodcasty už tento piatok: Prvá relácia Cirkus Politikus „rozpitvá“ politické strany TVNOVINY.sk 15. 8. 2023
Markíza Podcasty TV Markíza rozširuje svoje portfólio o atraktívne podcasty, spustí ich v predvolebnom období TV Markíza 15. 8. 2023
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím