I. Radičová: Poteší ma, ak I. Korčok vstúpi do politiky, ale nahovárať ho nebudem (Na telo PLUS) 26. 4. 2024
I. Radičová: Činy P. Pellegriniho hovoria o 20-ročnej podpore Smeru, zmenu neznačia ani jeho výroky (Na telo PLUS) 24. 4. 2024
F. Mikloško v Na telo PLUS: Problém s pediatrami je podobný ako s migráciou. Rieši sa, keď to buchne Andrej Hofer 5. 9. 2023
T. Taraba z SNS v diváckych otázkach Na telo PLUS: V čom je A. Danko lepší ako M. Kotleba? TVNOVINY.sk 5. 9. 2023
Martin Prôčka o Cirkus Politikus: Divákom a poslucháčom chceme odkázať, že voľby sú dôležité Teleráno 4. 9. 2023
Cirkus Politikus Patrí k politike humor? Pýtali sme sa politikov, ako vnímajú vtipy na ich adresu (Cirkus Politikus) Tamara Eliašová 4. 9. 2023
Cirkus Politikus Súhrn týždňa: Nečakaný hosť na oslavách SNP, nový kandidát na prezidenta či spor A. Danka so SaS (Cirkus Politikus) Tamara Eliašová 2. 9. 2023
Cirkus Politikus Komik Zitron: Politika je tragédia, no treba si z nej vedieť urobiť srandu (Cirkus Politikus) Tamara Eliašová 1. 9. 2023
Cirkus Politikus Š. Harabin o jeho kandidatúre na prezidenta: Za päť dní v kúpeľoch mám vyše 300 podpisov (Cirkus Politikus) Tamara Eliašová 1. 9. 2023
Cirkus Politikus Martin Prôčka moderátorom Cirkus Politikus: Svet politiky priblížime zábavnejšou formou Tamara Eliašová 30. 8. 2023
Cirkus Politikus Adel Ghannam o Cirkus Politikus: Vyberáme témy, ktoré rezonujú v spoločnosti. Rozoberáme ich do hĺbky, no zábavne Teleráno 28. 8. 2023
Cirkus Politikus Zdá sa, že NAKA v zásahoch povolila. Kvôli politikom nekoná tak razantne, vysvetlili investigatívne novinárky (Cirkus Politikus) Tamara Eliašová 28. 8. 2023
Cirkus Politikus Súhrn týždňa: Uhríkovo vyjadrenie vyvolalo vášne, na mimoriadnu schôdzu sa nenašlo dosť poslancov (Cirkus Politikus) Tamara Eliašová 26. 8. 2023
Cirkus Politikus Najväčšie policajné kauzy: Investigatívne novinárky vysvetlili všetky dôležité momenty (Cirkus Politikus) Alex Murajdová 25. 8. 2023
Na telo plus Iveta Radičová: Politické strany nemajú záujem o vyššiu účasť vo voľbách. Voľby rozhodnú nevoliči (Na telo PLUS) Andrej Hofer 24. 8. 2023
Cirkus Politikus Adel Ghannam ako moderátor Cirkus Politikus: Bude ma zaujímať prepojenie sveta zločinu so svetom politiky Tamara Eliašová 23. 8. 2023
Na telo plus Referendum o vystúpení z NATO? Republika môže po voľbách otočiť (Na telo PLUS) Andrej Hofer 23. 8. 2023
Na telo plus Iveta Radičová v Na telo PLUS: Robert Fico je politik hnevu až zloby Andrej Hofer 22. 8. 2023
Na telo plus I. Radičová v diváckych otázkach Na telo PLUS: Kto podľa nej zostaví vládu? Ľubomíra Ivanková 22. 8. 2023
Cirkus Politikus Gabriela Kajtárová o Cirkus Politikus: Bol to náročný týždeň. Najskôr sa nič nedialo, zrazu prišiel „štátny prevrat“ Teleráno 21. 8. 2023
Cirkus Politikus Krava do každej rodiny. Ak by vyhrala voľby táto strana, štát by občanom nakúpil „služobné kravy“ (Cirkus Politikus) Tamara Eliašová 21. 8. 2023
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím