Tínedžer uviazol na letisku v Ríme. Do lietadla ho nepustili, hoci mal letenku Gabriela Šlebodová 24. 8. 2024
Lietadlo spoločnosti British Airways malo letieť do Düsseldorfu, skončilo v Edinburghu Róbert Ďurkáč 25. 3. 2019
Pred 20 rokmi vzlietol do vesmíru prvý Slovák. Astronauti musia absolvovať kuriózne rituály Róbert Ďurkáč 20. 2. 2019
Tehotentvo Kamera zachytila príchod nového života. Mamička porodila v lietadle markiza.sk 29. 6. 2017
Paluba Let z Bratislavy do Košíc sa takmer skončil tragicky. Lietadlo muselo nutne pristáť markiza.sk 20. 6. 2017
San Francisco Chaos na letisku. Do lietadla sa dostal tvor, ktorého nevedali dať von markiza.sk 2. 3. 2017
Anglicko Najväčšia vzducholoď sveta Airlander 10 úspešne absolvovala prvý let radoslav kozak 18. 8. 2016
Taliansko Dramatické zábery. Lietadlo nezvládlo pristátie, skončilo na rušnej ceste markiza.sk 5. 8. 2016
Let Chlapec (16) obišiel kontroly na letisku. Do Dubaja priletel v batožinovom priestore Katarína Ács 1. 6. 2016
Malajzia Britskí vyšetrovatelia: Let MH17 bol zostrelený pomocou ruského zariadenia Katarína Ács 4. 5. 2016
Let FOTO: Let okolo sveta má za sebou ďalšiu etapu. Solárne lietadlo zdolalo Tichý oceán Marcel Marcišiak 24. 4. 2016
Varovanie Ministerstvo varuje pred hlukom: V týchto miestach sa môžu triasť okná Marcel Marcišiak 13. 4. 2016
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Zelenskyj: Ak neuzavriete našu oblohu, je len otázkou času, kým ruské rakety dopadnú na vaše územie, na územie NATO
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Zelenskyj: Ak neuzavriete našu oblohu, je len otázkou času, kým ruské rakety dopadnú na vaše územie, na územie NATO