Starostu obce na východe Slovenska súdili za výrub chránených stromov. Napokon bol spod obžaloby oslobodený Martin Jedinák 20. 10. 2024
Našli iba jeho auto. Po Tomášovi sa akoby zľahla zem, hľadajú ho už tri dni Lucia Tužáková 20. 10. 2024
Hubár mal pri útoku medvedice obrovské šťastie. Život mu zachránil prútený košík Peter Ziman 19. 10. 2024
Škandál na polícii vo Vranove má pokračovanie. Obvinili vysokého policajného funkcionára Katarína Ács 7. 11. 2017
Krimi Syn počúval strašné detaily o smrti matky. Údajný vrah ale opakuje, že je nevinný Katarína Ács 7. 11. 2017
Krimi Obrovská razia v rómskej osade. Nadránom tam vtrhli desiatky kukláčov radoslav kozak 7. 11. 2017
Krimi Zastavia vás na diaľnici a pýtajú peniaze. Pozor na týchto podvodníkov Nikola Teleková 7. 11. 2017
Rimavská Sobota NAKA robila raziu, týkala sa závažnej mravnostnej trestnej činnosti Zuzana Gálisová 7. 11. 2017
kuriozita Tvorivosti sa medze nekladú. Auto malo namiesto okna igelit a miesto značky kus papiera radoslav kozak 7. 11. 2017
Cyklistika VIDEO: Nepríčetný pretekár zmlátil členov konkurenčného tímu. Vytiahol na nich aj pumpu Karol Chren 7. 11. 2017
Podvodníci V pekných oblekoch a na luxusných autách okrádajú vodičov. Mesiace sme sledovali ďalší gang Zuzana Gálisová 7. 11. 2017
Krimi Strašný pohľad. Obrovský tiger zaútočil na chovateľku, ktorá mu priniesla jedlo Katarína Ács 6. 11. 2017
Policajná naháňačka VIDEO: Policajná naháňačka v Česku. Opitý muž to nevzdal, aj napriek zablokovaným kolesám Karol Chren 6. 11. 2017
Batoh Šokujúci zvrat v prípade batohu so státisícmi eur. Polícia ho vrátila exšéfovi železníc Karol Chren 5. 11. 2017
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím