Starostu obce na východe Slovenska súdili za výrub chránených stromov. Napokon bol spod obžaloby oslobodený Martin Jedinák 20. 10. 2024
Našli iba jeho auto. Po Tomášovi sa akoby zľahla zem, hľadajú ho už tri dni Lucia Tužáková 20. 10. 2024
Hubár mal pri útoku medvedice obrovské šťastie. Život mu zachránil prútený košík Peter Ziman 19. 10. 2024
Súd rozhodol: Milenka premiéra využila tajnú službu, aby špehovala sokyňu radoslav kozak 22. 11. 2017
Vyšetrovanie policajnej streľby na auto, po ktorej zahynul mladík, stále prebieha Zuzana Žigová 21. 11. 2017
Andrej babič Polícia opätovne žiada parlament o vydanie Babiša a Faltýnka radoslav kozak 21. 11. 2017
Lanovka Dramatický okamih v Tatrách: Muž dostal epileptický záchvat na sedačkovej lanovke Karol Chren 21. 11. 2017
Krimi Muž, ktorý nenávidí ženy za volantom? Keď ho obiehali, cielene búral do ich áut radoslav kozak 20. 11. 2017
Krimi Popradčan našiel svoje zaparkované auto rozobraté: Toto mu z neho ostalo Zuzana Žigová 20. 11. 2017
Autobus Medzi Haličou a Polichnom sa prevrátil autobus, zranil sa jeden cestujúci Katarína Ács 20. 11. 2017
Krimi Viezol svoju priateľku a jej známu domov: Ženy napokon skončili v nemocnici Marcel Marcišiak 19. 11. 2017
Zabitie Pätnásťročný Vlado, ktorý na smrť dobil 49-ročného muža, svoj čin oľutoval Ivan Čerňanský 19. 11. 2017
Krimi Video zachytáva, ako turisti zo zrázu zhodili zraneného diviaka, napokon zahynul Marcel Marcišiak 19. 11. 2017
Krimi Staršia pani premohla zlodeja, nakoniec ho v sebaobrane ubodala na smrť Marcel Marcišiak 18. 11. 2017
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Ukrutné mrazy a 1100 kilometrov v nohách. Slovák, ktorý pokoril Južný pól, volal domov raz za pár dní