Starostu obce na východe Slovenska súdili za výrub chránených stromov. Napokon bol spod obžaloby oslobodený Martin Jedinák 20. 10. 2024
Našli iba jeho auto. Po Tomášovi sa akoby zľahla zem, hľadajú ho už tri dni Lucia Tužáková 20. 10. 2024
Hubár mal pri útoku medvedice obrovské šťastie. Život mu zachránil prútený košík Peter Ziman 19. 10. 2024
VIDEO: Nákladiak nabral motorkárku a tlačil ju pred sebou. Ako zázrakom sa jej nič nestalo Karol Chren 7. 12. 2017
Armáde zo skladu pri Trenčíne nezmizla iba munícia, chýbajú aj protitankové zbrane Karol Chren 6. 12. 2017
Krimi V lese pri Humennom našli mŕtveho muža z Piešťan. Mal strelné poranenie Zuzana Žigová 6. 12. 2017
Jáva Tropická cyklóna v Indonézii si na ostrove Jáva vyžiadala vyše 40 životov radoslav kozak 6. 12. 2017
Krimi Policajtom v Nitre niekto prepichuje gumy na súkromných autách. Poškodili už 31 vozidiel Zuzana Žigová 6. 12. 2017
Zdravie Exriaditeľa nemocnice v Zlatých Moravciach poslal súd za mreže. Spreneveril státisíce eur Zuzana Žigová 5. 12. 2017
Krimi Psie zápasy v Dolných Orešanoch: Za veľké peniaze sem chodili aj zo zahraničia Nikola Teleková 5. 12. 2017
Mapa Mapa požiarov: Hasiči zverejnili, kde tento rok vypuklo najviac požiarov Zuzana Žigová 5. 12. 2017
Krimi Na nemeckej diaľnici zastavila polícia opitého Slováka. Namerali mu takmer dve promile patrik galajda 5. 12. 2017
Krimi Andrea je už rok nezvestná. Jej exmanžel, ktorý je obvinený z únosu, sa postavil pred súd Karol Chren 4. 12. 2017
Most Opitý vodič narazil do mýtnej búdky. Tragickú nehodu neprežila matka desaťročného dievčatka patrik galajda 4. 12. 2017
Krimi Opitý vodič usmrtil v Žiline na priechode pre chodcov dôchodcu, ktorý prechádzal "na zelenú" Ivan Čerňanský 2. 12. 2017
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Zelenskyj: Ak neuzavriete našu oblohu, je len otázkou času, kým ruské rakety dopadnú na vaše územie, na územie NATO
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Zelenskyj: Ak neuzavriete našu oblohu, je len otázkou času, kým ruské rakety dopadnú na vaše územie, na územie NATO