Starostu obce na východe Slovenska súdili za výrub chránených stromov. Napokon bol spod obžaloby oslobodený Martin Jedinák 20. 10. 2024
Našli iba jeho auto. Po Tomášovi sa akoby zľahla zem, hľadajú ho už tri dni Lucia Tužáková 20. 10. 2024
Hubár mal pri útoku medvedice obrovské šťastie. Život mu zachránil prútený košík Peter Ziman 19. 10. 2024
VIDEO: Veľký požiar v Šuranoch majú pod kontrolou, hasiť ho budú ešte celú noc Katarína Ács 27. 1. 2020
Nemecko V nemeckom Rot am See sa opäť strieľalo, muž sa zabarikádoval v byte Róbert Ďurkáč 25. 1. 2020
Kamión Vodič kamióna pri nehode zničil niekoľko značiek a rozoral kruhovú križovatku Ivan Čerňanský 25. 1. 2020
Objednávateľ vraždy Lipšic má jasno v tom, kto si mal v skutočnosti objednať jeho popravu Karol Chren 24. 1. 2020
Krimi V Pažiti zrejme vraždil žiarlivec. Polícia ho zadržala skôr, ako sa našlo telo obete Ivan Čerňanský 24. 1. 2020
Krimi Medzi Bratislavou a Trnavou havaroval kamión. Diaľnica už je prejazdná Zuzana Gálisová 24. 1. 2020
Houston Mohutná explózia v Houstone: Ľudí v noci „vyhodilo z postelí“ a poničilo im domy Jana Habarová 24. 1. 2020
Rally VIDEO: Hrozivá nehoda v rally. Obhajca titulu Tänak sa druhýkrát narodil Róbert Ďurkáč 24. 1. 2020
Pavol Rusko Bývalý Ruskov šofér na súde: Doteraz som nepochopil zmysel jeho stretnutia s Černákom Zuzana Gálisová 24. 1. 2020
Diplomat USA odmietajú vydať manželku diplomata, ktorá zabila v Británii pri nehode tínedžera na motorke Jana Habarová 24. 1. 2020
Zlodej Opatrovateľka okrádala dôchodkyňu o cennosti. Rodina na to prišla až po jej smrti Jana Habarová 23. 1. 2020
Weinstein Filmového magnáta označili na súde za sexuálneho predátora. Hrozí mu doživotný trest Jana Habarová 23. 1. 2020
Krimi Korupcia sa na najvyšších miestach na Slovensku netrestá, v rebríčku sme na 59. mieste Zuzana Žigová 23. 1. 2020
Krimi V Košiciach našli na smrť dobitú ženu, policajti pátrajú po páchateľovi Zuzana Žigová 23. 1. 2020
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím