Starostu obce na východe Slovenska súdili za výrub chránených stromov. Napokon bol spod obžaloby oslobodený Martin Jedinák 20. 10. 2024
Našli iba jeho auto. Po Tomášovi sa akoby zľahla zem, hľadajú ho už tri dni Lucia Tužáková 20. 10. 2024
Hubár mal pri útoku medvedice obrovské šťastie. Život mu zachránil prútený košík Peter Ziman 19. 10. 2024
Neuveriteľná brutalita. Takto mal mladík (19) zavraždiť učiteľa na českom učilišti. S kuklou na hlave ho previezli do cely Katarína Acs 1. 4. 2022
Jednou z dvoch obetí, ktoré našli zastrelené v škole pri Kladne, je údajne známy lekár Leoš Středa Rebeka Kosečeková 1. 4. 2022
Krimi Tragédia v Srbsku: Výbuch v uhoľnej bani si vyžiadal najmenej osem mŕtvych. Desiatky sú zranení TASR 1. 4. 2022
Krimi Poznáme počet obvinených po akcii Pompeje v súvislosti so zákazkami na štátnych hmotných rezervách Rebeka Kosečeková 1. 4. 2022
Krimi Najmenej 25 obetí sexuálneho zneužívania šokoval verdikt súdu. Obvinený Peter je na slobode Kristína Kövešová 1. 4. 2022
Krimi Študent v Česku zabil učiteľa mačetou. Spolužiaci opísali chvíle plné strachu Róbert Ďurkáč 31. 3. 2022
Krimi Plukovníka Bučku, ktorý donášal Rusom, budú vyšetrovať na slobode. Zabavili mu 46-tisíc eur Adel Ghannam 31. 3. 2022
Krimi Vodič Dacie odkazuje vodičovi Ferrari z kolízie: „Som si vedomý, že chybu som urobil ja a mrzí ma to...“ Marián Lechan 31. 3. 2022
Krimi VIDEO: Polícia zverejnila autentický záznam zo zatýkania Agha. V Prahe ho vzali do predbežnej väzby Marcel Marcišiak 31. 3. 2022
Krimi Najvyšší súd potvrdil, že Ján Slota nejde do väzby. Bude ho sledovať náramok Zuzana Ferenčáková 31. 3. 2022
Krimi Muža, ktorý spôsobil smrteľnú nehodu Dolinayovcov, odsúdil súd na osem rokov Marek Šilhavík 31. 3. 2022
Krimi VIDEO: Neuveriteľná zhoda náhod zachránila cyklistovi život. Vďačiť môže nedodržaniu predpisov Róbert Ďurkáč 31. 3. 2022
Krimi Skialpinisti riskujú svoje životy a hrozia kolízie s ratrakmi. Po zotmení nemajú čo na svahu robiť Marek Vnenčák 30. 3. 2022
Tatar opäť našiel šťastie, koľko zháňal lístkov? S Nemcom si z Prahy odnášajú špičkový vstup do sezóny
Silný príbeh v MMA. Ukrajinský zápasník ešte nedávno bojoval na fronte, teraz uspel v titulovom zápase