Starostu obce na východe Slovenska súdili za výrub chránených stromov. Napokon bol spod obžaloby oslobodený Martin Jedinák 20. 10. 2024
Našli iba jeho auto. Po Tomášovi sa akoby zľahla zem, hľadajú ho už tri dni Lucia Tužáková 20. 10. 2024
Hubár mal pri útoku medvedice obrovské šťastie. Život mu zachránil prútený košík Peter Ziman 19. 10. 2024
Obrovská tragédia v Peru: Autobus sa zrútil z útesu v tzv. "diablovej zákrute", zahynulo najmenej 24 ľudí TASR 28. 1. 2023
Krimi Marian Kotleba šíril správu o údajnej hospitalizácii policajného prezidenta. Takto reagoval Hamran René Medzihradský 28. 1. 2023
Krimi Policajti spolu s poštármi vyrazili do akcie. Pomáhajú seniorom, aby nenaleteli podvodníkom Veronika Tesáková 28. 1. 2023
Krimi Škót znásilnil dve ženy a potom si zmenil pohlavie. Pre obavy o bezpečnosť väzenkýň zasiahla premiérka Alžbeta Garaiová Maťašovská 27. 1. 2023
Krimi Ušli pred vojnou, no smrť si muža našla na Slovensku. Ostala po ňom tehotná vdova Karol Mindák 27. 1. 2023
Krimi Vodič v Banskej Bystrici unikal policajtom, havaroval a na chodníku zrazil troch chodcov Alex Murajdová 27. 1. 2023
Krimi Požiar, aký sme na Slovensku ešte nemali, bude mať zrejme aj ekologický dosah Zuzana Lechanová 27. 1. 2023
Krimi Zverejnili zábery útoku mačetou v Španielsku. Útočník ju po napadnutí víťazoslávne držal nad hlavou Róbert Ďurkáč 27. 1. 2023
Krimi Dlhodobo koristil z prostitúcie v Bratislave. Michalovi (33) teraz hrozí 12 rokov TASR 27. 1. 2023
Krimi Polícia už má muža, ktorý spôsobil paniku v Trnave falošným bombovým poplachom Chantal R. Staruch 27. 1. 2023
Weiss Calzonovi: Ja som si tiež myslel, že som najlepší na svete. Nech neuráža ľudí, ktorí dokázali viac než on