Na Eure ani raz nenastúpil v základnej zostave. Tri mesiace po ňom sa stal anglickým futbalistom roka TASR 9. 10. 2024
Slovensko celý mesiac žilo futbalom, UEFA EURO 2024 na Markíze, Dajto, Voyo aj webe prekonávalo rekordy TVNOVINY.sk 19. 7. 2024
S Nemeckom vyhral MS a zaznamenal aj ďalšie úspechy. Legendárny kouč má záujem viesť Anglicko TASR 18. 7. 2024
Mnohí v práci neraz aj prespávali. Nahliadnite do zákulisia fungovania športovej redakcie počas Eura Pavol Borkovič 17. 7. 2024
Fanúšikovia na nás budú hrdí, prognózuje Calzona. Sledujte magazín EURO na Dajto Peter Filo 12. 4. 2024
Calzona: Neapol je momentálne môj život. No kontrakt zatiaľ končí v júni a som viazaný so SFZ TASR 8. 4. 2024
ANKETA: Ako by vyzerala základná zostava SR na Eure? Tieto posty vyvolali u expertov najväčšiu debatu Róbert Ďurkáč 5. 4. 2024
Futbal Pricestoval z Austrálie, v dvoch zápasoch hral osem minút. Bola to dýka do chrbta, povedal Mak o Calzonovi Milan Špak 2. 4. 2024
Futbal Výborné správy pred ME. Škriniar sa po zranení vrátil na zápasovú súpisku Paríža Adam Dudiak 31. 3. 2024
Futbal Kopol to tam, kam som chcel. Rodák je prvý, ktorého Haaland v repre z penalty neprekonal TASR 27. 3. 2024
Futbal Futbalový sviatok sa blíži, menoslov účastníkov je kompletný. Takto vidí naše šance na Eure expert Monika Grznárová 27. 3. 2024
Exkluzívne Okolo Valjenta len „bláboly“, už ho nezavolajú nikdy? Čavriča treba, to je tvrdá realita, varuje expert (rozhovor) Adam Dudiak 27. 3. 2024
Futbal Posledný súper Slovenska v skupine je známy. Boj o EURO medzi Ukrajinou a Islandom bol tuhý TASR 26. 3. 2024
Futbal V histórii vyhrali iba jedinýkrát, tak si prizvali súpera na mieru. Zlyhali aj proti nemu Peter Matis 26. 3. 2024
Futbal Zranenia sú ešte početnejšie. Slovensko proti Haalandovi bez ďalšej trojice opôr TASR 24. 3. 2024
Futbal Hráči mi to sami povedali v šatni. Calzona bol po Rakúsku spokojný, ukázal na problém Slovenska TASR 24. 3. 2024
Futbal Proti Rakúsku budú chýbať viaceré opory. Tréner Calzona sa vyjadril aj k situácii okolo Čavriča TASR 22. 3. 2024
Exkluzívne Epický rok ukončil zaslúženou odmenou. Slovenský supertalent očaril Holandsko a dúfa v EURO (rozhovor) Peter Matis 22. 3. 2024
UEFA EURO 2024 Rozhodnuté. Slovensko môže v skupine na ME dostať už len jednu z týchto dvoch krajín TASR 21. 3. 2024
UEFA EURO 2024 Opory Slovana si to v reprezentáciách rozdali o ME. Gersonovi neuznali gól, tešia sa Gruzínci TASR 21. 3. 2024
Futbal Šokujúce slová Čavričovho kamaráta: Novopečený Slovák možno nepôjde ani na EURO Milan Špak 21. 3. 2024
Futbal Na ME mal byť opäť jasnou jednotkou Nemecka. Napokon šampionát možno nestihne TASR 20. 3. 2024
Nedalo sa nepočuť plač dieťaťa (1) v kočíku. Na lavičke v parku vo Zvolene sedela jeho na mol opitá matka
Verbálne útoky i kolízie. Spory cyklistov a chodcov v trenčianskom lesoparku Brezina sa rozhodlo vyriešiť občianske združenie
Tridsať rokov po boku kráľa futbalu. Ako sa rodák z Nitry stal manažérom a priateľom Pelého (exkluzívny rozhovor)