Okolo Biedronky sa šíria fámy. Pozrite si, kde bude naozaj stáť nová predajňa v blízkosti Bratislavy Marcel Marcišiak 18. 10. 2024
VIDEO: Robert Fico si vyskúšal prácu v pekárni. Vyhlásil, že od januára by cena chleba mala klesnúť TASR 16. 10. 2024
Poslanci OĽaNO chcú mať zatvorené obchody každú nedeľu. Počas roka by boli len štyri výnimky Róbert Ďurkáč 27. 8. 2022
Obchod Z pultov sťahujú ďalšie príchute známej zmrzliny. Obsahuje nebezpečné pesticídy TVNOVINY.sk 6. 8. 2022
Obchod Ak si objednávate veci z e-shopov, počítajte s tým, že si priplatíte Kristína Oravcová 5. 8. 2022
Obchod Zahraničné supermarkety chystajú výraznú zmenu, ktorá ma sťažiť kradnutie Karol Chren 3. 8. 2022
Obchod Ponožkový biznis prežíva krízu. Po Dedolese hlási problémy ďalšia známa značka Marcel Marcišiak 19. 7. 2022
Obchod Známe mäsové výrobky končia v Kauflande. Dôvodom je cenová politika Katarína Kiššová 15. 7. 2022
Obchod Twitter zažaloval Muska a žiada, aby dokončil jeho kúpu za 44 miliárd dolárov TASR 13. 7. 2022
Obchod Známa sieť reštaurácií odchádza z Česka. Čaká rovnaký osud aj slovenské pobočky? Marcel Marcišiak 13. 7. 2022
Obchod Desiatky mladých rodičov si na e-shope zakúpili tovar pre deti. Mnohí z nich sa objednávky nedočkali Reflex 23. 6. 2022
Európska únia Európska únia zavádza kvóty na ženy. Na Slovensku sa dotknú iba pár firiem Katarína Kiššová 20. 6. 2022
Obchod Zásoby alkoholu vydržia do jesene, Rusi si zvykajú na novú realitu. Slovák študujúci v Moskve opísal situáciu v tamojších baroch Karol Chren 14. 6. 2022
Sankcie Rusko zarobilo na exporte fosílnych palív od začiatku vojny takmer 100 miliárd. Najväčšími odberateľmi sú tieto tri krajiny TASR 13. 6. 2022
Obchod IKEA sťahuje z predaja nebezpečnú kanvicu. Počas používania hrozí jej prasknutie Róbert Ďurkáč 8. 6. 2022
Obchod Na východ Slovenska mieri nový investor. Bude vyrábať paličky do nanukov Vladimír Bučko 4. 6. 2022
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím
Marián a Dárius nám opísali, čo sa deje na pokraji smrti: Stretol som sa s ním a viem, že je. Stále však neverím